Friday, July 23, 2010

poster filem malaysia

poster malaysia vs poster oversea

kesian muka lisa surihani yang putih melepak jadi cokelat
+ berminyak. nak buat design yang complicated tapi tengok poster sebelah tu lagi cun. "less is more". simple.

takpe. it's better dari yang MENIRU:

PERASAN TAK? poster emily the exorcism kat belakang pelakon 2 alam.

12 comments:

nn said...

pergh! memalukan siaa!!

Khai The Kerozer said...

hurm....dh xde idea la tu...
xkan smpai 20 juta la kalo cm tu..heheeh

hentakbelipat said...

2 alam ni buka tokey ubat kurus buat ke..jadah betul

zulkbo said...

Nadia..
Salam bertandang lagi..
moga sihat lah selalu
hendaknya anda di sana..
جزاك اللهُ خيراً

Amyza_nia said...

ye la..dah takde idea sangat kot sampai meniru hasil orang..ntah pape ntah...
salam ziarah..

si pendek dan moody said...

uik, kurg asam betul sapaa yg buat ini filem hahhh ???

malu3...

nurul nadea said...

si pendek dan moody, ko x kenal ke dr rozmey?

mira ellyna said...

haha mcm ni pon ade..

kacang berkeju said...

TAK ori.sure TAK best.poster pun TAK cundan TAk fresh.so kompem TAK rugi kalo TAK tengok.

nurul nadea said...

kacang, terer ko buat pantun..

kacang berkeju said...

pantun mantun,spontan kot.ehe..

soffya cik bulan said...

mula2 td tk prsn...dh awk ckp bru prsn..
ish2 teruk btl ye