Tuesday, July 20, 2010

sesekali makan luar

sesekali makan sedap kat tempat yang sedap dan harga pon boleh tahan sedap ;-p

marshmellow cake..hurm...


aku : kedai kek ZEN ni macam secret recipe lah. diorang tiru eh? buat lah cara tersendiri. nak tiru-tiru plak.

nani : la, ZEN ni memang under secret recipe lah.

aku : Ooo..( baru ternampak kat buku menu) ..shy..T_T


venue : ZEN by SECRET RECIPE at CARREFOUR MALACCA.


p/s : bila dah khusyuk pegang kekmera, muka sendiri pon lupa nak shoot. dem!

5 comments:

naz said...

haha i pun baru tahu

nurul nadea said...

naz, ntah2 byk lagi brand under secret recipe nih..

Khai The Kerozer said...

hahaha..pe la ko niyh..kt cni xde ZEN... :P

nn said...

haha. perasan dia under secret recipe sebab ada choc indulge. hehe

nurul nadea said...

khai, takde zen, secret recipe ade kan..ke ko saje nak dtg melaka pastu belanja aku..kui..kui..



nn, malu aku dgn ko..mcm aku je yg x taw nih..haha