Thursday, July 1, 2010

crystal bay kawasan panas maksiat.

"MELAKA: Perbuatan pasangan kekasih memadu asmara tanpa segan silu di pesisir pantai Crystal Bay, Alai dekat sini, bukan saja tidak elok dipandang, malah menjadi contoh tidak baik kepada kanak-kanak yang bermain di pantai itu. " sumber dari sini.

aku nak tambah la cadangan dalam syor cegah  seks bebas kat negara ni. media perlu paparkan tempat-tempat hot kawasan maksiat supaya depa takut nak datang buat benda tak elok.

kat sini aku nak buat liputan selepas media paparkan crystal bay sebagai kawasan maksiat, da takde couple-couple berpeleseran tak tentu hala kat situ. tapi takde la 100% clear. ade jugak couple yang datang sekejap-sekejap. jom kita terjah kawasan crytal bay..

sebelum tu, dress up mesti macam reporter. heehe.

ok, cukup dengan kekmera henpon. xde sape nak shoot pic aku. terpakse shoot sendiri gune henpong.

pintu gerbang masuk ke Crystal Bay.

eh, duduk-duduk jap.

eh, da kosong lah. last time pergi dulu giler ramai couple dengan mat rempit dengan cikaro masing-masing. bagos-bagos da clear gamaknye..laporan berita harian menyatakan pasangan kekasih yang memadu asmara adalah dari pukul 4 hinga 7. agaknye diorang ubah timing kot. buat maksiat pada waktu tengahari buta. ape barang buat maksiat tengah-tengah panas. NAFSU TIDAK MENGENAL WAKTU OK.

 celah-celah sini pon da kosong.

usha pulau melaka. macam bentuk orang mengandung baring x? kepala yang kat sebelah kanan.

 hmm, clear dah pantai ni. so, kiranya aku bawak korang jalan-jalan la kat sini okay ^_^

tiada cerita blue di sini ya.


sun set at crystal bay..

ok, cukup-cukup la..bukannye fesbuk nak letak gambar banyak-banyak.

nak chow. jom.

laporan terjahan : tiada maksiat atau pasangan merendek / mencurigakan. sekian..


8 comments:

Meet Uncle Haire said...

skodengggg ekkkkk=p

nurul nadia said...

ha a..ingatkn dpt la takutkan couple2 kt situ..hehe..dah clear..bagosla..banteras seks bebas dan pembuangan baby..

fiq said...

gambar last skali samer ngan header blog aku. ahaks...=)

Khai The Kerozer said...

mane pegi kontek lens ko kak nadea oii???
huhu

chantek2 pic ko..nnt aku trun melaka..ko jd sifu photoshoot ak..haha

halEEm said...

kidal ea..
cantik melaka..
lama x balik sana..

Sarazaqea said...

oh am geee. im loving all your pictures. especially gambar reporter paling atas. hihihi. nice sgt (:

crystal said...

ingatkan dapat shoot pemaksiat2 tak bermoral tu...hehe...

nurul nadia said...

fiq, bile dlm kereta berdua-duaan dgn DSLR, itu la perkara yang akan dibuat..heehe


khai, termasuk dlm nasik mase aku nak tunduk amek lauk..sadis kan..lgpon for single day use je..



haleem, kidal? x lah..amek pic pakai tgn kanan tu..


sarazaqea, owh tenkyu..teeehee..malu reporter tu..haha


crystal, tu la,,..niat nak amek gmbr depa...haha