Monday, July 12, 2010

wajah merentasi masa

penat main looklet.com, aku main yearbookyourself.com plak. memang dah kronik tahap kebosanan kat rumah ni disamping menjadi babysitter sepenuh masa. nak nak dekat bulan pose ni, job plak tamo datang. PA aku nak pegi umrah. ok, berehat. berehat waklu. baby alisya ni dah pandai golek-golek meniarap plak. photoshoot, model plak tak ade.

jadi, memblog di kala kebosanan ni, jadi la macam ini :

mungkin dah ramai yang tahu tapi aku tetap nak post. pedulik hape aku. hehe ^_^. wajah-wajah merentasi masa.

ha..macam ni kot rupa nenek moyang aku..ade macam pengetua sekolah pondok kat amerika tak? heehe

yang ni pulak macam pengasas kilang madu.

phewiitt..rambot farrah fawcett nih..macam sesuai jek. nak mintak salun buatkan lah.

macam ku kenal..tapi kat mana ya..poyo.

ha..yang ini buleh la buat majlis penutupan world cup sana. wakakaka..eh eh..

uih..tetiba jendul. kalau jendol macam jeniffer cinta hewitt takpe gak..huduh!! zaman reboding dah takde. dulu mase rebond, rambot aku jadi leper. macam botak. lepas tu perm. lagi macam dawai plak. sekarang simpol mati je senang.

walaupon entry ni macam tak bernas, aku buat jugak sebab aku boring weh. fesbuk ade pe lagi? game lagi la tak minat. takot kalah. aku tak boleh terima kekalahan. haha..takpela, hiburkan diri sendiri je.


p/s : terhibur tengok muka sendiri di renovatekan merentasi masa.

3 comments:

nadirah_nor said...

yg jemdul tuh mcm monalisa weh
ekekekeek

crystal said...

kalau ada betul alat bleh tengok wajah di masa dpn memang menarik hehehe....

nurul nadea said...

nadirah, monalisa ke..aku rase macam mona fendi plak..haha ;-D



crystal, eh dah adalah..kat 20years.com.
hohoho..