Tuesday, July 13, 2010

hello. i nak change wedding date boleh ye..

dah dua hari demam. batuk + selesema. package sekali. tetiba ade orang call. pengantin wannabe.

p : nad, wedding i nak tukar tarikh la..

aku : huh? mana boleh macam ni. kalau saya tak available?

p : ala, tetiba je plan changed. tarikh ditukar ke seminggu awal.

aku check jadual. nasib bek takde hal.

aku : ok ok..boleh.

p : tenkyu nad.

alahai..kawen pon boleh main tukar -tukar tarikh ea..takpelah. lagipon dia dah bayar full. kalo tak terpaksa pass job kat tukang amek gambar len. erk, itu takde kena mengena. agaknya kan, macamna nak adjust balik para jemputan ea? fesbuk? email? sms? heh..banyak cara la..demam ni buat otak aku macam kat lutut plak.



p/s : kepada eme, cepat bagitaw wedding date ko. aku nak siap sedia tolak job len semata-mate nak shoot ko tahu ;-)

4 comments:

Khai The Kerozer said...

aiseh...cm tu pun boleyh??
kalo la jemputan 8000..agak2 cmne dier nk wat agaknya..hehe

ntah2 pengantin tu x sabo kot..hehehe :P

zulkbo said...

Salam bertandang sini..
moga hari ini menjanjikan
kejayaan buat anda..

nurul nadea said...

khai, klo jemputan 8000, masuk melodi ar..ha3..giler ar..800 sudah..

pengantin tu sabar la..x baek taw..haha


zulkbo, thanx. tapi da byk kali komen ngn ayat yg ni je..borink arr..tukar la..hehehe;-)

petisuara said...

sbb die bnyks gt blogwalking kot..dr pagi ptg mlm smpai xd keje lain..hahaha..over siot.hbt gila die