Saturday, July 24, 2010

perampas boifren orang boleh jadi binatang?

 tak kenal muka atau suara, tiba-tiba dia bersuara. lantang pulak tu. macam halilintar kat gegendang telinga aku. aku cuba jadi cool walaupon sebenarnya aku mudah sangat hot.

"nadea, kau ingat aku tak tahu ko ada affair dengan boifren aku. kau jangan jadi binatang nak jadi perampas"

e'eh. sejak bila pulak binatang jadi perampas?

aku jawab se cool2 nya. " sape boifren kau? jamun ke?"

dia jawab "buat-buat tanya plak"

aku " sorry. aku tak minat dengan boifren kau. kitorang geng jamming je. sama-sama nak jadi gitaris. plus aku dah ade boifren. bai"

hang up.

aku rasa aku dah jawab dengan gaya macho tapi hakikatnya aku BENGANG. aku bengang dengan kau la bangang punya minah. kawan dengan lelaki, ni la risiko. kena sound dengan awek diorang. ala, ape aku kesah. aku tak pernah halang pon boifren aku nak kawan dengan sape.

bebel banyak pon tak guna. diam je lah. 

silent is killing.

gambar hiasan ni gambar adek-adek lelaki aku~ akim & apit

kalau minah tu bersemuka dengan aku, sepak dia laju-laju.

tapi aku bukannya pandai sangat pon main gitar. main sikit-sikit je. asal boleh buat lagu. 



pee/ass : kan best kalau aku boleh jadi macam fynn jamal.

11 comments:

Zairie Husin said...

ehem2.. cam marah jer.. hehe

my recent post:
0h! pemikiran kita sudah berubah rupanya..!

nurul nadea said...

eh..taklah..kan aku ni cool..haha

hentakbelipat said...

pehh..kalau aku dah shoot dah minah tu

mira ellyna said...

biase la die syg bf die hehe.
tp if aku la ta bia sgt bf ak bersosial ngn perempuan menakotkan.. coz perempuan skung gatal2 tu y aku nmpk la.. menakotkan hehe..

so, ko kne hati2 juga le ngn buah ati tcinta.. mmg percaye tp jage2 k ;D)----

hiro said...

perampas, peragut...hii..lawa gmbr u.

Khai The Kerozer said...

fynn jamal best..ko cbe la...ladyshooter turn to composer..fuh...tip top!!! :D

creativeheart said...

bapak kurang ajar minah tu...
kan pepatah penah berkata..
berkasih biar 1 berkawan biar beribu

nurul nadea said...

hazwan, shoot pakai kamera boleh..senapang no.


mira, ok beb..tenkyu ..tp kalo aku jadi minah yang sembur tu, aku akan menggunakan bahasa melayu yang logik di akal..die xde akal ape ckp ayat tu..


hiro, thanx a lot..


khai..ko gila..kalau aku femes nanti camana? hua..hua..aku tak mampu la..xde talent..cipta lagu pon ntah hape2 je..


sham, hmm..thanx ingatkan aku..

emezul said...

nad..aq xjumpe slide tu.. manges pon xtau kat ne lec tu leh dapat.. hohoho

nurul nadea said...

ak pon..xpelah..kita kan ade hard copy..heehe..

hachereennor'ain said...

kalau u flirt dengan bf dia pun ,salah bf dia juga .sapa suruh lelaki tu gatal .