Saturday, July 3, 2010

kecik-kecik main yang kertas punya je..

mase kecik-kecik kau ingat tak perempuan yang kat kedai-kedai jajan ada jual patung kertas yang boleh dipakaikan baju-baju. patung comel yang pakai bikini je, pastu ade banyak baju-baju yang boleh klip kat patung tu. ingat tak?

lepastu femes plak patung barbie yang boleh juga tukar-tukar salin-salin baju. tak pakai baju pon takpe. tapi, aku tak mampu nak beli yang barbie punya. beli yang patung kertas pon jadi la. sekarang pon masih tak mampu. huhu. mahal dowh..

lepastu ade pulak website patung kartun yang boleh dress-dress up kan dengan baju-baju kartun jugak. lebey kurang dengan patung kertas jugak..

lepastu,...ok, boring dengan lepastu. straight to the point, aku sebenarnye dah addicted dengan satu website nih. aku memang suke sangat fashion. lelaki pon same jugak kan tapi website ni untuk perempuan dan bapuk-bapuk sahaja. auww, mak suka nyah ~

mule-mule sign up. lepas tu dah boleh main..yeay~ ^_^
header website ini dan buleh kelik digambar ini juge.


mula-mula pick model..mane-mane yang kau suka..nanti bila ko kelik, kepala diorang akan bertukar.



lepas tu ko pick mane-mane baju untuk dipakaikan. kalau kau suka yang bogel, tak payah susah-susah pening kepala pakaikan baju okeh. see, dress up by nero nadea. aku create fashion yang boleh aku pakai. yang seksi nampak lurah, pehe tiada ye.

make sense to wear right..ok, make sense to me only.

aku rase editor majalah pon buleh guna pakai sebab baju-baju dalam website ni brand jenama terkenal dunia woo..jadi photographer majalah pon nanti takde kerja. haha..baju branded yang aku takkan mampu beli pon boleh try test kat sini.

yang berminat boleh kelik kat looklet.com.

10 comments:

Chybee said...

OMG! this is sooo cool!! haha...xboleh tgk ni. nnt addict. dah la xde masa :(

zairie said...

dunia sekarang kan dah maju.. hehe

my recent post:
germany argentina

nurul nadia said...

huhu..nanti ade mase cybee buat ea..share fashion taste..



zairie, hangpa tak buleh main..anak hang buleh kut. anak pempuan ^_^

halEEm said...

maju dahh..
tp x penah pon main.
hahaha...

fiq said...

ni dh xde keje nk wat la ni.

nn said...

samalah dulu balik sekolah agama pergi kedai pakcik gemok beli patung kertas tu. haha.

sekarang memang advance. ada jugak main looklet tu dulu. sekarang malas. haha. kalau magazine guna habislah ramai model nanti tak ada kerja.

nurul nadia said...

haleem, hang jgn pi maen plak..


fiq, duk menganggur kat umah sambil buai baby, tangan seblah lg pegang mouse..heehe


nn, aku x penah taw pon pasal bende nih...heehe..nmpak nau buta website aku nih..thanx 4 sharing..patung kertas..so lame^_^



korang nih apesal x tido lg nih? aku takpe..tengah sahur..ngeh2..pose ganti 10 hari. hamek aku..

sugar said...

wajib maen ni wajibbbb!

nadirah_nor said...

aku nk pi tgk sekarang
*balas dendam waktu kecik
mak x bg patung kertass bley pakai baju!!

nurul nadia said...

tasia, suke ea? best2..


nadirah, mak x kasi? sedihnye..huhu