Monday, July 26, 2010

mata aku boleh nampak hantu gara-gara...

sejak seminggu dua ni, aku rasa macam lain.

aku rasa aku boleh nampak hantu, boleh nampak anak bulan. semuanya jadi jelas dan nyata.

tenung orang sampai boleh tembus kat baju. bace novel sekali imbas je dah boleh buat review. semuanya gara-gara..


SPEK BARU

haha..entry ni sumpah annoying. description: gambar kiri spek lama. gmbar kanan spek baru. macam takde beza je.

macam boleh nampak hantu tu sangat melampau ok. tapi kalau manusia yang perangai macam hantu memang bersepah aku nampak. ok bai.


pee/ass: pointless..i know.

special thanx to my brother sebab belanja spek nih.

18 comments:

hentakbelipat said...

gila..camni jgn tgk aku lah..kang nampak bukan2..hehe

tiefazatie said...

haha..nad..punye men dasat ah..spek baru ko nie mana ko beli??ak nak gak..leh nampak mcm2..kekeke

nurul nadea said...

hahaha..korang ni aku hempuk kang..

tiefazatie said...

hihi..xjg ko smp hati tue nad..kan2..=)

nurul nadea said...

ha? ha..ye la ..huhu

mizzura said...

yela cam takde beza jer..favourite design la tuh..

Khai The Kerozer said...

hahaha...ada infra red ker?? huhu..dahsyat

emezul said...

haha.. cube cabut spek nad tuh.. hahha
mau merabe2.. kih2..
aku still terimbas kembali ko mencari spek nad.. hohohoh

Mimie.Candy Cane said...

kalo ko leh nampak antu kan,menangis la jennifer love hewitt lepas ni.ko ganti dia berlakon dalam ghost whisperer tu

Encik Psychopath said...

ape barang pakai spek.

Si Kachak Suparjo said...

Agak-agak,
kalau aku patahkan spek baru ko tu,



ko jadi hantu tak? ;p

Zairie Husin said...

nie dah dpt deria ke 6 nie.. hehe

my recent post:
biarlah kali ini zairie tidak ada kepala

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

comel je senyum cikgu.

:)

Oh, soalan time interview jadi cikgu?
-PIPP
-Falsafah Pendidikan
-isu semasa
-nama menteri segala.
- kenapa nak jadi cikgu

dulu orang tu ada tanya zara gak, kenapa pilih UTM. Apa bestnya UTM.

Sat2, kamu PTPTN gak ke?

nurul nadea said...

mimie, aku pon rasa nak ganti dia..dia kan da tua..haha

nurul nadea said...

zura,
memang suka yg plastik..tido golek2 pon tak patah.


khai, lebey kurang la..macam mata superman.


psychopath, pakai spek la style..bukak spek rabon je manjang..


kachak suparjo, klo ko patahkan spek aku, aku patahkan tengkok ko..haha


zairie, deria ke 7 la..huhu

nurul nadea said...

zara, ha'a..ptptpu..

LORD ZARA 札拉 said...

Jangan cuak.
:)

I know U can do it dear.
Di mana interview?
Melaka?

Dan ya, pakaian sila ikut etika. Kalau ada nametag, please pakai. Jangan lupa segala dokumen penting ya? Buat copy lebih pun takpe. :)

Menteri2 yang penting, Kabinet. Oh, yang dibawah KPM itu penting.

nurul nadea said...

ha'a kat melaka..

name tag? huhu, tgh gelabah nak cari la ni..

ok2..tq 4 da tips..nak kena study nih..