Tuesday, July 13, 2010

heran

aku heran la ade blogger baru je blogging tak sampai 2 minggu, entry baru 5 tapi follower da sampai 1000 lebeh..camane tuh? hebat~ 



- ini bukan entry berbaur cemburu ya. anyone boleh bagitahu.? just curious..ne..no..ne..no..




p/s : aku bukan mintak semua orang atau korang follow blog aku. bersyukur dengan reader yang ade. tak folo pon takpe. tak kecik ati punya. i'm in curiousity..





hupdate selepas dapat komen : sape yang memahami, THANX..memang entry ni bukan entry cemburu, tapi entry sarkastik. haha..mesti lepas ni ade orang tak suka aku. hah, ape lagi, pegi dashboard, stop following me. dialu-alukan. hehehe..aku sayang orang-orang yang baca blog ni ^_^

17 comments:

bubblesphoto said...

wooo..

1k, ramai giler kentang, i tak tau..follower i br je 85 org, 100 pon x cecah lg,

kena tunjuk ajar ku sifu!! hahahaha..

eiman said...

diaorang tu artis kot.. ramai peminat.. hehe

Frank Lampard said...

tu blog mmg stok jalan2 carik follower. suke walk blog by blog then suh follow. sah2 tak bace blog time walk.

Raina Affan said...

saya baru 5, sekarang saya folo awak, awak folo ler saya..hahaha!

nn said...

setuju dengan eiman. huhu

sweetsal said...

ish2 heran bin ajaib..akak dh berblogging 7 bln..kira baru jugak tu..follower naik mencanak 300 lbh..dulu mmg slow giler lbh kurang 40 jer..sabar je dik..

nadirah_nor said...

mari sini link
aku nk tgk dia pakai ayat apa
power gilakk!

daboo® said...

dia rajin blogwalking lah tuh :)

ejai-eda said...

selalunyer mungkin gak dieorg ader wat contest. selalunyer antara syarat2 nak join contest tu, kener jadi follower untuk blog yg menganjurkan contest. lepas tu kener tag kat org laen sampai 20 org.. hahahhaha.. kire cam MLM la nih. hahahhaha

nurul nadea said...

korang perasan tak entry ni sebenarnya memangla bukan entry cemburu. tapi entry sarkastik. tengok kat c-box sebelah ni, da ade orang buat balik "i folo u, u folo i"

klakar2...

frank lampard, aku setuju dgn ko. stok jalan-jalan cari follower tapi pastu pakse suruh org folo blog dia..


eiman & nn, beliau bukan artis.


bubble, stuju tak kalau folo2 ikhlas?


raina affan, sarkastik betol..bagos2 memahami ^_^


nadirah nor, aku lupa nak kopi link dia. malas nak cari balik. ha3..


daboo, blogwalking memang best..rajin..(aku rajin bile bosan), tapi tak patot bila ade org tinggalkan link pastu pakse2 suruh folo. tak best r camtu kan..


ejai-eda, ha yang ni pon satu hal. buat contest tuk kumpul follower ke tujuannya. haha..tapi aku join gak kontes2 tuh..xpe, klo kontes aku folo jer..hadiah best..hehe..


kak sweetsal, jangan salah paham. saya bukan nak suruh orang ramai2 folo blog ni. just curious dgn blogger sebegini. klo org folo, ok then..tak folo pon takpe..dulu ingat tamo letak tapi macam nak tau gak link kawan uni. so, letakla dengan reader hanya 2 orang iaitu kwn bek dan encik boifren.

tapi tipu la kalau saya kata tak teruja bila ade org folo. dan saya pon teruja sekali nak folo blog2 yang layann. he2..teruja2..tapi taknak lah pakse2 orang suh folo blog kita balik bila kita dah folo blog org tuh..

chill~ ;-)

darkbatman said...

mungkin dlu dia gune blogspot pastu pindahkan pd wordpress.. mcm aie dlu gune blogspot follower dh 1k++ pastu register domain.. juz replace jer..hehe

H A N S said...

hoh?? musykil juger :)

hentakbelipat said...

pehhhh!!!gila hebat budak tu..pakai jampi ape tuh..dose siot..heheh

amElyn said...

hi dear!
baru terjumpa blog ni.dari ladynoe.
tak penah tau la plak pasal tu.wujud eh??
hakk3.macam2 pangai manusia.tapi cane dia buat? gila curious neh! atoiyaii.
i pun rajin bloghopping, tapi takdelah plak soh orang follow n rajin berkomen.. =)

nurul nadea said...

dia follower hunter kot..haha

eda~ejai said...

nadea, i follow u sebab i mmg suke gamba2 n cerita2 dari blog u.. i mmg tak sangke pon u nak follow i balik.. pape pon picture2 u mmg santek2 beb.. i like!!! =)

nurul nadea said...

org kalau da follow i, memang i akan jenguk ke blog follower balik..then kalau ade entry best, i teros follow dan berharap dapat baca lagi ^_^