Monday, July 5, 2010

fotografer unique

ye, dengar ni aku nak buat pengakuan. dulu aku ade crush dengan sorang mamat ni. tapi sekarang aku crush dengan hasil seni dia je. heeehe..aku nak cerita perihal budak yang pernah belajar kat utm, yang sekarang ni telah menjadi fotografer yang success dan manntop. terlalu ramai sebenarnya, tapi sebulan 1 je aku buat feature story okeh..

camana aku boleh ter'crush dengan dia ea..aku selalu nampak dia makan kat cafe arked meranti. haha, kantoi..da la lagi mude dari aku..ok, sebenarnye ter'crush sekali dengan beg kemera dia. aku penah tunjuk kat blog kan..takpe, nanti aku tunjuk lagi.
heeehe..first time aku tengok muka dia, aku dah dapat agak yang dia amek kos akitekcer. nama dia : bakrihafizhisham. just call him bak. klik nama dia kalo nak usha more photos..bak, jangan marah ea..aku nak promot ko ni..haha. aku admire hasil kerja dia yang bagi aku sangat kreatif dan lain daripada yang lain. bak ni juga sangat suka amek gambar guna filem.

ni beg kemera dia..

here we usha his....style + editing + photo graph
 comel bukan?

and portraiture for wedding shoot also kretip ^_^
tak puas tengok gambar dia? juz go ke photoblog dia okeh. aku pon dah naik juling tengok pic dia yang melambak-lambak banyak giler..speechless..photo describe more than words ;-)

bak, good luck..




pee/aas : jaga kau budak klabing kelab fotokreatif...nantikan carita pasal kau orang..huhu~

status : sekarang nak pegi main looklet.com. bai.

13 comments:

Khai The Kerozer said...

best2...nk g usha blog dier..huhu..bye2

emezul said...

ai.. bru ngaku skang ke?? haha
malu la dlu ye.. haha
skang da xjumpe kat u da bole ngaku la ye.. hohooho

sugar said...

hah?
kelab fotokreatif....?!
kelab apa tu.
kenapa nama kelab tu macam best.
eheh!

nn said...

bak ni memang smart! baik muka dia dengan hasil kerja dia. haha

kerangRebus said...

jtuh cintan plak kat beg camera bak ni ha..cun!

Useriez said...

bak memang terbaek~

nurul nadia said...

khai, pasni ko da tamo jenguk blog aku ke? T_T


eme, dulu segan lorr..mak aku da naik boring dengar name bak ni je..heeehe



tasia, siap sedia la korang..hahaha..eleh, kura2 dlm perahu..pura-pura mkn tahu ^_^


nn, ha ko jgn nak crush dgn bak pulak...hhaha



kerangrebus, klo dia nak jual, aku sanggup bid.


useriez, yup i strongly agree..

jane said...

canggih la gmbr2 ni

tp aku dh tergelak tgk gmbr 1st

skema

hahahaha larikkkkkkkkkk



inai malam pengantin

Salimah Alias said...

eheee...bak ni wujud ag x kat utm?nice n kreatip la..cmner nak jd naturally talented cam die eaa..

nurul nadia said...

jane, aku suke yg skema2 pastu pakai spek nerd..haha



sally, mungkin budak arkitekcer sememangnya ade keupayaan seni yg kretip kot..haha..xpe, kite pon bleh jd kretip on our own way...^__^

aku x tahu la bak ade lg ke x kat utm tuh..

imiarron said...

ak ada jumpa beg vintage kotak kamera ni doulu kat bandung. huhu

nurul nadea said...

yeke..bile ko nak g bandung lagi? nak kirim ...hahhaa..

teha said...

bak??haha..die ni mmg pandai n kretip sgt,,bgga sy sbb die 1 mrsm dgn sy dulu wpun ms die msk tu tu sy dh pindah mrsm lain..