Friday, July 30, 2010

lirik dalam hati ada api


time kau banyak duit,
kau berlagak..
time kau takde duit,
kau cari aku..

time kau senang,
kau pulaukan aku..
time kau susah,
kau cari aku..

dengan harapan, aku membantu.

WTF.?

*repeat chorus.
wtf..wtf..wtf...wtf..
c'mon..wtf fak fak..



pee/ass : dapat pengajaran? hope so..boleh masuk keynote musim 2 tak?

siott. next week aku ade interview keje. bila nak study je mesti terbukak blog. haih..blog blog blog. makin dikata nak update jarang-jarang, makin kerap aku hupdate. ade je benda nak ngomel+komplen+cerita. ok, nak buat preparation for the interview. hope tak menganggur lagi. gaji boleh buat kumpul nak kawen. heh. gatal~ k bai.

7 comments:

Marya Hana . said...

heh. kawan jenis ape lah 2..

FaizalSulaiman said...

lirik ko.meh aku pertandingkan kat mtv award.eminem sure akan salute ngn ko.hahahahahahha

kodok hijau the ghost writer said...

gud luck k

emezul said...

ai nad.. study pe je..aq xsempt study pon.. haha.. assigment byk gile la.. huhuhu

Encik Psychopath said...

awak. mana saya nak download lagu kakak ha. saya suke lirik dye.

tu je utk hari ni. thnx <3

nurul nadea said...

marya, kawan tu macam2 sesungguhnya..haha..


faizal, hoho..yeke..jum kita pertandingkan..sure dpt no. 1 dari bawah..

nurul nadea said...

kodok hijau, thanx..taku2 ni..



psychopath, nak download kena bayar..haha..