Sunday, July 4, 2010

lensa buruk kontes by Ti Anne Yassin


aku rase macam dah banyak plak join kontes. xpe, bukan kena naik taxi hantar borang penyertaan pon. buat entry je. gambar ni aku edit hitam putih kat dalam kekmera henpon tu jugak. kira masuk sini with ZERO editing la okeh ^__^


tajuk foto : strong enough and sure enough. nike, just do it!
model talipon : nokia N81
slogan : saya suka blog lensa buruk kerana beliau tidak mengenepikan foto-foto yang diambil dari kemera henpon ^_^ dan beliau juga seorang yang minat kepada fotografi.


kena tag 5 orang:
1. tero
2. eme
3. nn
4. lili sakina
5. haleem


sila kelik, tuan penganjur kontes:


p/s : tuan penganjur, saje je nak meriahkan kontes ni.heeehe

2 comments:

Chybee said...

bukan sahaja berbakat jadi photographer. boleh jadi model jugak la. weewiittt :D

nurul nadia said...

ayoo..model..haha..x cukop tinggi..tapi klo jd fotografer cukop la kot ketinggian ni..heeehe