Wednesday, July 28, 2010

luahan si Sulong akibat adek-adek yang baik* sangat

TERIMA KASIH kerana....

1. merosakkan baju-baju akak yang korang pon muat.

2. berak tak tahu cuci sendiri.

3. main sepah-sepah akhirnya akak yang kena kemas.

4. kerja sekolah pendidikan seni semua pass kat akak.

5. kibab duit akak.

6. putuskan tali sling bag kesayangan akak.

7. hilangkan mingak wangi mekap segala.

8. kibab compact powder bawak pegi sekolah. show off la tu.

9. pencil case akak jadi stationary korang.

10. install game merapek-rapek dalam pc akak sampai berat nak load photoshop.(hari ni guna paint je)

11. hantar pegi balik sekolah, town dan destinasi terpilih.

12. ambil report card sempana report card day.

13.  bla..bla..bla..

dan yang paling mengharukan akak adalah,


100. korang telah berjaya mematahkan flash shoe (speedlite) sampai terkopak. sekali gus mematahkan hati kakak kamu ini. (sebak sekejap). dan juga dah tak lekat kat kekmera akak kamu.

hukumannya...*^&@$#$#@*&( ganyang adek-adek) jadi kuli aku plak selama-lamanya.




pee/ass : sabar itu separuh daripada iman. siott betolla..sayangnya duit nak pi beli baru..ishq T_T

22 comments:

nn said...

sayang adik tangan2 kan :P

btw, pasal tak reti cebok berak sendiri tu, thanks to my adik too T_T

Amyza_nia said...

time kasih kat adik saya jugak la...masa dia patah kaki 4 tahun lepas..cabaran tul nak jaga dia...

nadirah_nor said...

alahai kesiannye
kurung dalam reban merekamereka itoo
yeah!

Chybee said...

sedihnya! sabar la ea. dah nama darah daging, mesti nk naikkan darah sekali sekala.

si pendek dan moody said...

alololoo comelnya dia mengomel , :D
alaa takpee adik tsayang yang buatt ..hehee

FaizalSulaiman said...

wahahahaha..

dorang akan ckp" ko kan kakak aku.kakak kena la sayang adik"

hehehehehe

hentakbelipat said...

perghhh...membare tu..hahaha sulong kan...

Khai The Kerozer said...

sori la kak...adk x sngaja wt cmtu..sbnrnya..speedlite tu terjatuh sndri..kteorg x main pun bnda alah tu..hehe...

sabo la nad...kalo xde adk/abg/kakak.. xmeriah la life kte...
anggap tu sume sbhgian drpd kehidapan ko.kekmera mahal tp xde adk2 pun xbest gak...hek3...babai... :)

pika said...

hahhahaa...adeh i phm...i pun anak sulung, sume keje kene buat untuk diorg....brg2 sume hilang...sabar jerlla:)

nurul nadea said...

nn, x cool kn kene cebok berak adek..ha3..

nurul nadea said...

amyza nia, patah kaki? omg..cmne la nk uruskn kencing berak org patah kaki ni..*imagine*

nurul nadea said...

nadirah nor, aku penah kurung diorang dlm bilik stor..keh3...

nurul nadea said...

chybee, ur komen buat aku gelak..darah daging sekali-sekala naikkan darah..ha3

nurul nadea said...

si pendek n moody, baiklah..aku sayang adek2 aku..nanti aku kawen sape nak tolong kan..heh.

nurul nadea said...

faizal, ko buat camni kat kakak ko ea?..sian dia..

nurul nadea said...

hentak, oll the time i got the bara..

nurul nadea said...

khai, bukan jatuh..ragut secara sengaja..pengajaran, equipment penting, jgn bagi dekat dgn adek2..menangis x berlagu nanti..

ya, x meriah hidup kalo adek beradek takde..last week, adek aku nombor 4 lari dari rumah..

nurul nadea said...

pika, kita senasib..tsk T_T

soffya cik bulan said...

ala..cygnya...mesti mhl tu nk beli len kan...

nurul nadea said...

soffya,..kopak gaji sebulan cashier..

nizamsani said...

rezeki nak dapat speedlite yang lagi canggih la tu.

nurul nadea said...

nizamsani, buat masa ni pinjam org punya je lah...